foto

Gerry Cowper

  • nar. 23.6.1958 (60 let)
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
1982 Návrat vojáka
1980 Malý lord Fauntleroy (TV film)
1975 Forget-Me-Not-Lane (TV film)
1973 Rituál
1972 Zběsilost

TV seriály

2014 Law & Order: UK (TV seriál)
Hard Stop (S08E07)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1989 Streetwise (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Late Starter (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Právo na informace (S01E06)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Goodbye Darling (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace