foto

Jesse Pearson

  • nar. 18.8.1930
    Seminole, Oklahoma, USA
  • zem. 5.12.1979 (49 let)
    Monroe, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Princ ze severu - vyp.
1964 Hrdinové bez kalhot
1963 Bye Bye Birdie

TV seriály

1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1973 Manson - vyp.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Scénografická filmografie

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky