foto

Elaine Ives-Cameron

  • nar. 5.12.1938
    USA
  • zem. 15.11.2006 (67 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dead Babies
1992 Revenge of Billy the Kid
1984 Superdívka
1982 Smrtící síla
1981 Ragtime
1980 Phoelix
1979 Vražda na úrovni
1978 Terror

TV seriály

2006 Time Trumpet (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Válka gangů (S01E05)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky