foto

Rolf Bach

  • nar. 20.9.1980 (39 let)
    Oelsnitz, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Freie Radikale
2005 Fahnenflucht (studentský film)

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lösegeld (S14E14)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einer zahlt immer (S12E19)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Bittere Wahrheit (S05E02)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2002 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Das vierte Gebot (E21)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Bittere Wahrheit (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky