foto

Oliver Warsitz

  • nar. 1967
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nord Nord Mord - Clüvers Geheimnis (TV film)
2010 Haltet die Welt an (TV film)
Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
2009 Kocour v botách (TV film)
2006 Carls Schwester (studentský film)
Gabra2 (studentský film)
Geschlossene Gesellschaft
Tatort - Schattenspiel (TV film)
2004 Modrá metalíza
2003 Autosuggestion (studentský film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Opfer im Zwielicht (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödlicher Schulweg (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2010 A Gurls Wurld (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2013 Eine mörderische Entscheidung (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace