foto

Ilja Obolonkov

  • nar. 26.11.1981 (38 let)
    Toljatti, Samarská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Roza i čertopoloch (TV film)
2017 Ljubov na vyživanije (TV film)
2016 Rjadom s nami
2011 Na krjučke!
Tichaja zastava
2010 Kto ja?
Pravosudije volkov
Unaveni sluncem 2: Odpor

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Jejo sekret (TV seriál)
Mojo serdce s toboj (TV seriál)
Strasť (TV seriál)
2017 Dve ženy (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
Suďba naprokat (TV seriál)
Ukraděnnoje sčastě (TV seriál)
2014 Kodex česti (TV seriál)
Bespokojnyj sosed (S07E32)
Na reke (S07E31)
Labirint pamjati (S07E30)
další epizody (32)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
Železobetonnyj argument (S06E23)
Těorija myšelovki (S06E22)
další epizody (22)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Děbet-kredit (S03E10)
2011 Četyre vremeni leta (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Svetlyje ključi (S03E02)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Vzroslyje igry (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky