foto

Ada Philine Stappenbeck

  • nar. 21.9.1996 (24 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Auerhaus
2018 Frankfurt, Dezember 17 (TV film)
U mě doma
2017 Tatort - Borowski und das dunkle Netz (TV film)
Viel zu nah (TV film)
2016 Střed mého světa

TV seriály

2019 Druck (TV seriál)
Unsere Zeit ist jetzt (S03E10)
Liebe (S03E09)
Neon-Schmetterlinge (S03E03)
další epizody (10)
2018 Druck (TV seriál)
Jungs sind scheiße! (S02E01)
In aller Freundschaft – Die Krankenschwestern (TV seriál)
Ganz oder gar nicht (S01E08)
SOKO Hamburg (TV seriál)
Mitten ins Herz (S01E05)
Vraždy na severu (TV seriál)
Dunkle Wasser (S05E02)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky