foto

Montserrat Lombard

  • nar. 1.8.1982 (37 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rare Beasts
Thomas & Friends: Digs & Discoveries - Benelux
2013 Slečna Marplová: Karibské tajemství (TV film)
2012 Outside Bet
Tower Block
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
2008 Stiletto
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2005 Imbroglio
2004 Tunnel of Love (TV film)

TV seriály

2019 Soon Gone: A Windrush Chronicle (TV seriál)
2016 Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
Zpupný krákal (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
2011 Borgiové (TV seriál)
Zabiják (S01E02)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
Traitor (S02E07)
Truth Canal (S02E06)
další epizody (8)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Charity Begins At Home (S01E07)
Over the Hill (S01E06)
další epizody (8)
2007 Romanovo impérium (TV seriál)
Hyperdrive (TV seriál)
Artefact (S02E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nevinnost sama (S10E06)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Hello, Queppu (S01E02)
Saxondale (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Carrie & Barry (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky