foto

Jörg Vincent Malotki

  • nar. 10.10.1969 (49 let)
    Aachen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cecelia Ahern: Chvilka na život (TV film)
2016 Hinterm Vorhang
Tatort - Narben (TV film)
2013 Futurologický kongres
Nichts für Feiglinge (TV film)
2012 Halbe Hundert (TV film)
The Forbidden Girl
Und weg bist Du (TV film)
2007 Sandra Situation, Die
2006 Špatným směrem
2004 Láska musí počkat (TV film)
2002 Wilsberg und der Tote im Beichtstuhl (TV film)
2001 Der Warter
Happy Halloween
Jako lovná zvěř (TV film)
Mravnostní oddělení (TV film)
2000 Die Hässliche (TV film)
1998 Ein Fleisch und Blut (TV film)

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 4 Singles (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Stauffenberg - Atentát na Hitlera (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace