foto

Vincent Peranio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Americká aféra
Washingtonienne (TV film)
2004 Chlípnost nade vše
Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2003 Replay
2001 Rána do srdce (TV film)
2000 Záhada Blair Witch 2
Šílený Cecil
1999 Nespoutaná volnost
1998 Pecker
1994 Šest vražd stačí, maminko!
1991 Advokát chudých (TV film)
1990 Cry-Baby
1988 Lak na vlasy
1974 Female Trouble
1972 Růžoví plameňáci

TV seriály

2014 Vzpomínky (TV seriál)
DOA (S03E13)
Moving On (S03E12)
True Identity (S03E11)
další epizody (19)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
Line Up or Shut Up (S02E06)
Past Tense (S02E05)
další epizody (7)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
The Man in the Woods (S01E22)
Endgame (S01E21)
You Are Here (S01E20)
další epizody (11)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Řezník (E02)
Pilot (E01)
Vzpomínky (TV seriál)
Spirited Away (S01E11)
Golden Bird (S01E09)
Friended (S01E06)
další epizody (8)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Nepotvrzené zprávy (S05E02)
Udělat víc, i když máme níň (S05E01)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (13)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (12)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (13)
2000 The Corner (TV seriál)
Young Americans (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2006 This Filthy World

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace