Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Je ostuda, že film přebírá jméno po jednom z nej hororů (pro mě) a dělá mu nebetyčnou ostudu! Blbost jako hrom, tohle je prostě dokonalá příručka, jak od A do Z skutečně generálně ZMRŠIT kultovní horor. Jestli tohle Sánchez s Myrickem viděli, museli se popadat smíchy za břicho. Protože to samé jsem dělal já. Mně to přišlo hrozně vtipné, ubohé a pak zase vtipné! Protože takovouhle kravinu jsem dlouho neviděl a doufám, že dlouho neuvidím. Prosím prosím! ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch hororů, které vám nestojí a to vidět, protože jejich snaha je pouze v tom, že chtějí vydělat na lidech, kteří si první film oblíbili, anebo mu třeba i uvěřili. Tohle ale rozhodně není způsob, jak budovat mýtus. Jako kdyby se ani scénář moc neřešil, prostě se na sebe nakupily jen všechny hlouposti, které každého napadly, a vzešlo z toho něco, co ani není možné považovat za smysluplný kus. Tohle není budování mýtu, tohle je jenom bohapustá komerce. ()

Reklama

Káronoš odpad!

všechny recenze uživatele

The Blair Witch Project je zcela určitě: nejlepší a nejoriginálnější hororový počin 90. let. Za to Book of Shadows: Blair Witch 2 je souhrn nedomyšlených nápadů, kterým schází logika, barvitý příběh či poutavější pointa. Přesto vše se hrdě "hlásí" jako pokračování již zmíněného mrazivého horuru? Já bych ho spíše označil jako: shit, který těží z dobrého jména jedničky a uráží celou záhadu děsivé čarodejnice z Blairu. Pokud si chcete ponechat otřesné zážitky z prvního dílu, vyhněte se tomuto ostudně nevydařenému komerčnímu tahu obloukem!!! Hodnocení: 0/10. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ohodnotil pěti hvězdičkami, ale dvojce dávám jen dvě. Ano, tak velký je rozdíl v úrovni obou filmů. Čekal jsem další informace nebo i rozluštění záhady čarodějnice z Blair. Na to se tvůrci absolutně vybodli a udělali stejný přiběh, jehož děj přesunuli do starého domu v lese. Nechápu, proč se nepokusili objasnit řádění čarodějnice a místo toho vymysleli pointu, která je v každém druhém filmu. ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Uuuuuuff!!! Tak... vzhledem k celkovému hodnocení (momentálně 31%) jsem od toho vážně nic moc nečekal. Ale bylo mi to doporučeno, tak jsem si řekl, že to zkusím. Což byla chyba. Resp. jednoduše - zbytečných 90 minut. Nemam rád tyhle mysteriózní kraviny bez špetky logiky.. Slátanina jak fík! A toto bylo navíc ´´okořeněno´´ opravdu mooooc dobrými, přímo dokonalými hereckými výkony. PS: Tohle samozřejmě není žádné pokračování The Blair Witch Project, tohle je něco, co se o Záhadu Blair Witch jen lehce otírá. Má to jen nalákat lidi, kterým se jednička líbila. Což je skoro klamavá reklama:-) No, i když..ona to vlastně JE klamavá reklama! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 4. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)
  • Menší roli ve filmu ztvárnil režisér Joe Berlinger. (nakiniki)
  • Hlavní postavy ve filmu používají svá pravá křestní jména. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama