foto

Jean Allison

  • nar. 24.10.1929 (89 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Naostro
1977 Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
1975 Cry for Help, A (TV film)
Man on the Outside (TV film)
1974 Elevator, The (TV film)
1973 Brock's Last Case (TV film)
1972 Mizerná banda
1971 Steagle, The
The Death of Me Yet (TV film)
1962 Devil's Partner, The
1958 Edge of Fury

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Sons and Daughters (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace