foto

Diana Weston

  • nar. 1955
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Berte Rigby, jsi hlupák
1986 Strong Medicine (TV film)
1981 Riding High
1978 Urvi co můžeš
1977 Valentino

TV seriály

2007 Moje rodina (TV seriál)
Mezi námi kluky (S07E06)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
1995 An Independent Man (TV seriál)
1990 Nightingales (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
About Face (TV seriál)
Bit of a Do, A (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Hold the Back Page (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Fairly Secret Army (TV seriál)
Me and My Girl (TV seriál)
1983 Cuffy (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Kelly Monteith (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Leave It to Charlie (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Odpadlík (S02E06)
První noc (S02E03)
Pronásledovaný lovec (S02E01)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky