George Periolat

  • nar. 5.2.1874
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 20.2.1940 (66 let)
    Los Angeles, California, USA


Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie


1936 One Rainy Afternoon
1933 Morning Glory
1932 What Price Hollywood?
1931 Cracked Nuts
1929 One Splendid Hour
The Fatal Warning
When Dreams Come True
1928 Black Butterflies
Night Watch
The Secret Hour
1927 Alias the Deacon
Fangs of Destiny
Speedy Smith
The Prairie King
Through Thick and Thin
1926 Atta Boy
Butterflies in the Rain
In Search of a Hero
Plavci na Volze
The Mile-a-Minute Man
The Nutcracker
1925 Any Woman
Fighting Youth
The Girl on the Stairs
The Phantom Express
1924 Lovers' Lane
The Red Lily
The Yankee Consul
1923 Slave of Desire
The Barefoot Boy
The Tiger's Claw
Zpěvačka z ulice
1922 Blood and Sand
Dust Flower
Gay and Devilish
Shattered Idols
The Young Rajah
1921 A Parisian Scandal
Her Face Value
The Kiss
They Shall Pay
Two Weeks with Pay
Who Am I?
1920 Judy of Rogue's Harbor
Life's Twist
Nurse Marjorie
Parlor, Bedroom and Bath
The Dangerous Talent
Zorro mstitel
1919 A Sporting Chance
Beckoning Roads
Eve in Exile
Put Up Your Hands!
The Amazing Impostor
The Hellion
The Intrusion of Isabel
The Tiger Lily
Trixie From Broadway
1918 Beauty and the Rogue
Rosemary Climbs the Heights
Social Briars
The Eyes of Julia Deep
The Ghost of Rosy Taylor
Wives and Other Wives
1917 A Game of Wits
Double Revenge
Her Country's Call
Melissa of the Hills
Nature's Calling
Sands of Sacrifice
Southern Pride
The Gentle Intruder
The Gilded Youth
The Mate of the Sally Ann
The Old Sheriff
1916 And the Law Says
Four Months
Jealousy's First Wife
Killed by Whom?
Life's Harmony
Pastures Green
Philip Holden - Waster
Tangled Skeins
The Atonement
The Counterfeit Earl
The Dancer
The Gentle Conspiracy
The Little Troubadour
The Quicksands of Deceit
The Sable Blessing
The Silken Spider
The Smugglers of Santa Cruz
The Touch on the Key
The Valley of Decision
The Wayfarers
Ways of the World
1915 A Bogus Bandit
A Captain of Villainy
Smouldering Fires
The Diamond from the Sky
The Guardian of the Flock
The New Adventures of Terence O'Rourke
The Palace of Dust
The Road to Paradise
The Stool Pigeon
The Storm
When a Queen Loved O'Rourke
1914 A Gentleman from Kentucky
A Man and His Brother
A Twentieth Century Pirate
As Fate Willed
At Mexico's Mercy
Hearts and Flowers
His Father's Son
His Heart His Hand and His Sword
Little Meg and I
Out of the Valley
Sealed Orders
The Acid Test
The Bolted Door
The Call Back
The Empire of Illusion
The Inn of the Winged Gods
The King and the Man
The Lion
The Magic Skin
The Man Between
The Man Who Lied
The Man from Nowhere
The Proof of a Man
The Sandhill Lovers
The Sheep Herder
There Is a Destiny
Toilers of the Sea
Value Received
Weights and Measures
1913 A Foreign Spy
A Husband's Mistake
A Pitfall of the Installment Plan
A Tale of Death Valley
A Tide in the Affairs of Men
Ashes of Three
At the Half-Breed's Mercy
Calamity Anne's Beauty
Calamity Anne's Parcel Post
Calamity Anne's Sacrifice
Calamity Anne's Trust
Calamity Anne, Detective
Calamity Anne, Heroine
Cupid Never Ages
For the Crown
For the Flag
Her Big Story
Hidden Treasure Ranch
High and Low
Human Kindness
In Another's Nest
In the Days of Trajan
Jack Meets His Waterloo
Jocular Winds
Marine Law
Oil on Troubled Waters
Rory o' the Bogs
The Adventures of Jacques
The Badge of Honor
The Barrier of Bars
The Dread Inheritance
The Field Foreman
The Girl and the Greaser
The Great Harmony
The Passerby
The Restless Spirit
The Road to Ruin
The Scapegoat
The Step Brothers
The Tale of the Ticker
The Wishing Seat
Travelers of the Road
Truth in the Wilderness
When Chemistry Counted
Woman's Honor
1912 A Leap Year Comedy
An Assisted Elopement
Cupid Through Padlocks
From the Four Hundred to the Herd
Her Mountain Home
Her Own Country
It Pays to Wait
Love and Lemons
Maiden and Men
Man's Calling
Nell of the Pampas
One, Two, Three
The Evil Inheritance
The Fear
The Haters
The Intrusion at Lompoc
The Law of God
The Loneliness of Neglect
The Maid and the Man
The Recognition
The Reward of Valor
The Thread of Life
The Vanishing Race
The Wedding Dress
Where There's a Heart
White Treachery
1911 A Western Dream
Bertie's Bandit
Bonita of El Cajon
Crazy Gulch
The Angel of Paradise Ranch
The Boss of Lucky Ranch
The Cattle Rustler's End
The Cattle Thief's Brand
The Claim Jumper
The Cowboy and the Outlaw
The Cowboy's Deliverance
The Duel of the Candles
The Eastern Cowboy
The Elopement on Double L Ranch
The Hermit's Gold
The Job and the Girl
The Land Thieves
The Last Notch
The Mexican
The Mother of the Ranch
The Opium Smuggler
The Poisoned Flume
The Ranchman's Nerve
The Ranchman's Vengeance
The Sheepman's Daughter
The Stronger Man
The Three Shell Game
The Trail of the Eucalyptus
The Water War
The Way of the West
The Yiddisher Cowboy
Three Million Dollars
1910 A Touching Affair
The Squaw and the Man
Two Lucky Jims
1909 Forgiven; or, Father and Son


1916 The Code of Honor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace