foto

Mark Ferguson

  • nar. 28.2.1961 (58 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 My Wedding and Other Secrets
2004 Spooked
2001 Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
1998 When Ponds Freeze Over
1996 Sen každé ženy (TV film)
1994 Hercules v podsvětí (TV film)
Herkules a ohnivý kruh (TV film)
1992 Potopení lodi Rainbow Warrior
1988 Daleká země (TV film)

TV seriály

2013 The Blue Rose (TV seriál)
2012 Spartakus (TV seriál)
Místo na tomto světě (S02E02)
2008 Námořní hlídka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (S02E13)
2007 Power Rangers: Operace Overdrive (TV seriál)
2006 Báječná parta (TV seriál)
Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2004 Living the Dream (TV seriál)
2000 Above the Law (TV seriál)
Cleopatra 2525 (TV seriál)
1999 Xena (TV seriál)
Nepěkná minulost (S04E09)
1997 Xena (TV seriál)
Svitky o Xeně (S02E10)
1996 Xena (TV seriál)
Nic si nepamatuj (S02E02)
Válečný sirotek (S02E01)
1995 Herkules (TV seriál)
Když padá tma (S01E06)
Xena (TV seriál)
Kopyta a běhny (S01E10)
1992 Marlin Bay (TV seriál)
Shortland Street (TV seriál)
1987 Gloss (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace