foto

Joan Pascu

  • nar. 6.5.1955 (65 let)
    Bukurešť, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gut gegen Nordwind
2018 Hot Dog
2017 Zvědové míru
2016 Tatort – Klingelingeling (TV film)
2015 Absolution
2013 Beinahe negativ
Kleine Fische bringen Glück
Padající ptáci (amatérský film)
Polizeiruf 110 - Fischerkrieg (TV film)
Sopka
2012 Slave
Čtvrtá mocnost
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
Hotel Lux
Útěk na Západ (TV film)
2009 Tatort - Schweinegeld (TV film)
2008 Hardcover
Nářek mé matky
Ohnmacht (TV film)
2003 Spur & Partner
1999 Fussball ist unser Leben
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)

TV seriály

2019 Správná dvojka (TV seriál)
Erntedank (E78)
2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
Helen Dorn (TV seriál)
Die falsche Zeugin (E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Neues Leben (S16E14)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2013 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Lovergirl (E18)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Wer Angst hat, verliert (E07)
Nur ehrliche Liebe ist gute Liebe (E05)
další epizody (5)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky