foto

Belinda Sinclair

  • nar. 16.9.1950 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Commander: The Fraudster (TV film)
2005 Footprints in the Snow (TV film)
2004 Rita da Cascia (TV film)
1998 Indiscretion of an American Wife (TV film)
1997 The Ice House (TV film)
1976 Dancing Years, The (TV film)
1971 All the Right Noises

TV seriály

2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Whoopi (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Moving Story (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1988 No Frills (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky