foto

Belinda Sinclair

  • nar. 16.9.1950 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Commander: The Fraudster (TV film)
2005 Footprints in the Snow (TV film)
2004 Rita da Cascia (TV film)
1998 Indiscretion of an American Wife (TV film)
1997 The Ice House (TV film)
1976 Dancing Years, The (TV film)
1971 All the Right Noises

TV seriály

2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Whoopi (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky