foto

Ginnodžó Jamazaki

  • nar. 16.5.1962 (58 let)
    Minami-ku, Fukuoka, prefektura Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Ultraman R/B Select! Kizuna no crystal
2018 Ečitecu monogatari: Wataši, kokjó no kaettekimašita
Sunny / 32
Šóga dorama: Rjóma ga kuru
2016 Gokumontô (TV film)
Kenji no Shimei (TV film)
Oufuku Shokan~Jugo nen Go no Hoshu (TV film)
2015 Saidorain
Tokyo Westside Monogatari (TV film)
2014 Bakumacu kókósei
2013 Ikkjú-san 2 (TV film)
2012 Ikkjú-san (TV film)
2011 Onihei gaiden: Jousagi no Kakuuemon (TV film)
2009 Nene (TV film)
2008 Wataši wa kai ni naritai
2005 Herupá Haruko no sennjúki: Nani ga haha o só saseta!? (TV film)
2002 Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV film)
1993 Ring ring ring: Namida no champion belt

TV seriály

2020 Hanzawa Naoki (TV seriál)
2018 Kurošoin no rokubei (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
2017 Mito Kómon (TV seriál)
Itošiki cuma wa sato kakure (S01E06)
2016 Busudžima Juriko no sekirara nikki (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Wataši kekkon dekinai džanakute, šinai desu (TV seriál)
Čikaemon (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Tonari no Seki kun to Rumi chan no Jisho (TV seriál)
2014 Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
2012 Boku no nacujasumi (TV seriál)
Hakuóki (TV seriál)
Kamen Raidâ Wizâdo (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
2009 Fúfudó 2 (TV seriál)
2007 Fufudo (TV seriál)
2006 2nd House (TV seriál)
Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Haru ranman (TV seriál)
2001 3-nen B-gumi Kinpachi sensei 6 (TV seriál)
Rabu reborjúšon (TV seriál)
2000 Kyoushuujoo Monogatari (TV seriál)
1999 3nen Bgumi Kinpači-sensei (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky