foto

Ólafía Hrönn Jónsdóttir

  • nar. 7.12.1962 (56 let)
    Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fullir Vasar
2016 Krutost
Vraždy podle Solveig: Fjord smrti (TV film)
2014 Grafir & bein
2010 Babička Gógó
Říše léta
2009 Bjarnfreðarson
2008 Skrapp út
Svatba za bílé noci
2006 Severní blata
2005 Allir litir hafsins eru kaldir
2004 Poslední farma
2002 Litla lirfan ljóta
Stella í framboði
2000 Áramótaskaup 2000 (TV film)
1997 Perlur og svín
1995 Benjamín holubice
1994 Zámek v oblacích
1993 Áramótaskaup 1993 (TV film)
1992 Áramótaskaup 1992 (TV film)
1990 Ævintýri Pappírs Pésa

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Crocodile (S04E03)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace