foto

Munenori Nagano

  • nar. 17.2.1978 (42 let)
    Mijazaki, prefektura Mijazaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Droste no hate de bokura
2016 Anibásarí
Every Day
Taxi driver Gion Taró: Subete no kuzujaró ni sasagu
2015 Samuraifu
2014 Koi to onna no hóteišiki
2013 Hidamari no kanodžo
2012 Ghostwriter Hotel
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
Tazunebito (TV film)
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
2009 Magare! Spoon
2008 Kanki no uta
Šórin šódžo
2006 Udon
2005 Samâ taimumashin burûsu

TV seriály

2020 Urajasu tekkin kazoku (TV seriál)
Džúnihacume: Saišúkai – Zoku Ósawaki-ke travelling (E12)
Džúhacume: Ósawaki-ke ni koi no kisecu tórai!? Udezumó taikecu (E10)
Kjúhacume: Neet kešši no rusuban de kaerizaki!? (E09)
2019 Boku wa mada kimi o aisanai koto ga dekiru (TV seriál)
Iššó šin'jú de ijó (E16)
Boku wa mada kimi o aisanai koto ga dekiru (E15)
Sajonara, ičiban no šin'jú... (E14)
další epizody (16)
Channel wa sonomama! (TV seriál)
G sendžó no anata to wataši (TV seriál)
Mukai no bazuru kazoku (TV seriál)
2018 Jaretakamo iinkai (TV seriál)
Kokuhaku-hen: Kokuhaku šičau mondai (E04)
2017 Džošú seben (TV seriál)
2016 Išikawa goemon (TV seriál)
Jamikin Ušidžima-kun: Season 3 (TV seriál)
The Osaka Loop (TV seriál)
2015 Tonari no Seki kun to Rumi chan no Jisho (TV seriál)
2014 Jamikin Ušidžima-kun: Season 2 (TV seriál)
2013 Shuden Bye Bye (TV seriál)
2012 Dragon Seinendan (TV seriál)
Omo ni naitemasu (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Tófu šimai (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Garireo (TV seriál)
2006 Desuyone (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Taxi driver Gion Taró: Subete no kuzujaró ni sasagu

TV seriály

2015 Panic In (TV seriál)
2014 Europe Kikaku no 26 Seiki Fox (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Rjófesu!: Saigo no nanafušigi - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky