foto

Pascal Verschooris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Upíří deníky (TV seriál)
Graduation (S04E23)
The Walking Dead (S04E22)
She's Come Undone (S04E21)
další epizody (11)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
My Brother's Keeper (S04E07)
We All Go a Little Mad Sometimes (S04E06)
další epizody (21)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Ordinary People (S03E08)
Ghost World (S03E07)
další epizody (20)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (18)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
History Repeating (S01E09)
Haunted (S01E07)
Family Ties (S01E04)
další epizody (5)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Pořád (S02E14)
Poslední výzva (S02E13)
další epizody (15)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
Prázdniny (S01E13)
Noční ptáci (S01E12)
další epizody (13)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Dynastie (TV seriál)
Chůva končí (S02E03)
Spojnice minulosti (S01E20)
2017 Dynastie (TV seriál)
To nejlepší v životě (S01E08)
Upíří deníky (TV seriál)
It's Been a Hell of a Ride (S08E14)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
Today Will Be Different (S08E02)
Postcards from the Edge (S07E12)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Day One of Twenty-Two Thousand, Give or Take (S07E01)
The Day I Tried to Live (S06E13)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Yellow Ledbetter (S06E02)
While You Were Sleeping (S05E16)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
All My Children (S03E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky