foto

Bryan M. Holdman

  • nar. Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Hold Your Piece (S07E13)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Along Comes Mary (S07E05)
Do Not Disturb (S06E15)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
FrAmed (S06E08)
Over a Barrel (S05E16)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
The Silence of E. Lamb (S05E07)
Cover for Me (S04E22)
Hot for Teacher (S04E18)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Now You See Me, Now You Don't (S04E12)
Crash and Burn, Girl! (S04E07)
Mona-Mania (S03E15)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
That Girl Is Poison (S03E05)
Father Knows Best (S02E22)
Let the Water Hold Me Down (S02E16)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Never Letting Go (S02E06)
Je Suis Une Amie (S01E16)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Reality Bites Me (S01E05)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
History Repeating (S01E09)
Friday Night Bites (S01E03)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Cat's Cradle (S04E03)
Mona-Mania (S03E15)
She's Better Now (S03E14)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
This Is a Dark Ride (S03E13)
What Lies Beneath (S03E10)
Stolen Kisses (S03E08)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace