Reklama

Reklama

Kyle XY

(seriál)
  • Slovensko Kyle XY
Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2009), 31 h 4 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Matt Dallas, Marguerite MacIntyre, Bruce Thomas, April Matson, Jean-Luc Bilodeau, Chris Olivero, Kirsten Zien, Jaimie Alexander, Leah Cairns, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(43)

Obsahy(1)

Děj seriálu začíná probuzením nahého chlapce v lese. On sám toho o sobě moc neví, tak se vydá do města, kde je zatčen policií a následně umístěn do nápravného zařízení, odkud se ho ujme pracovnice Nicole Trager (Marguerite MacIntyre). Vezme Kyla (Matt Dallas) domů ke své rodině, která ho přijme. Když se Kyle začne učit základy všeho, co je mu cizí, přijde na to, že má "supermozek"... Matematické úlohy dokáže řešit rychlostí blesku, má super-reflexy, skáče z 5 metrů aniž by se zranil apod. Jak je to možné? (kery-)

(více)

Recenze (65)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Suby: 1. Hide Another Mistake - The 88 ,2. Nevermind the Phonecalls - Earlimart ,3. Surround - In-Flight Safety ,4. I'll Write the Song, You Sing For Me - Irving ,5. Wonderful Day - O.A.R. ,6. Bug Bear - Climber ,7. Honestly - Cary Brothers ,8. So Many Ways - Mates of State ,9. Middle of the Night - Sherwood ,10. Alibi - Mariana's Trench ,11. It's Only Life - Kate Voegele ,12. 3 A.M. - Sean Hayes ,13. Born On the Cusp - American Analog Set ,14. Will You Remember Me (Lori's Song) - April Matson , ()

Pauliee 

všechny recenze uživatele

Pozrel som zatiaľ všetky časti, ktoré vyšli (s03e05) a veľmi sa mi to páčilo. Dokonca sa mi o tom pár krát snívalo keď som celý deň nerobil nič iné ako to pozeral. Seriál to je výborný, ako námetom tak aj spracovaním, jeden z mála seriálov, ktoré pozerám. Všetky série majú čo ponúknuť, ale aj napriek tomu za najlepšiu pokladám 1. sériu ako to už býva zvykom. V druhej sú niektoré slabšie časti, ktoré ale asi museli byť lebo to posúva dej ďalej. A začiatok tretej je tiež vydarený len sa obávam, že za chvíľu o takých pár častí nám už nebudú môcť ponúknuť nič nové. ()

Reklama

MossIT 

všechny recenze uživatele

Na doporučení mého spolužáka, který do mě asi dva týdny ryl abych si to pustil, jsem shlédl první sérii. Nijak extra odvařenej z ní teda nejsem. Samotný úvod, kdy se seriál tváří jako pohodový rodinný seriál a Kyle poznává jaké to je být člověkem je skvělý, ale to co přijde v zápětí snad tvůrci nemohli myslet vážně. Neskutečně hloupé, trapné, naivní a rádoby tajemné pátrání po Kyleově minulosti si tvůrci mohli opravdu odpustit. 6/10 ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Kyle XY...začínal jako moc zajímavý seriál(1. série). A zábavný. Podivný mladík bez vzpomínek, se zvláštními schopnostmi a velkým srdcem si pravděpodobně podmanil většinu těch, kteří ho kdy začali sledovat(včetně mě samozřejmě:) Postupně se překlopil v poněkud méně zábavnou variaci teenagerovské romance(2. série) a nyní přichází ke svému závěru(3. série), opět lehce jiný, dramatický, plný silných emocí a skvělých hereckých výkonů. Třetí série mohutně napravuje utahanou druhou sérii, plnou pachtění za nudnou Amandou. Vlna protestu, která se zvedla proti ohlášenému zrušení je zcela na místě, protože Kyle došel do své nejsilnější podoby právě teď, pár dílů před koncem, kdy ani jeden díl není šlápnutím vedle a každý další díl jen graduje už tak skvělý zážitek. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Skvělá ale bohužel dost opomíjená věc. Nenáročný seriál pro celou rodinu s nádechem tajemna a sci-fi, který se však soustředí hlavně na nevšední pohled na svět skrz Kyleovy oči a rodinné vztahy a problémy. Druhá série je trochu slabší, ale pořád příjemná podívaná s perfektně obsazenou hlavní postavou. ()

Galerie (668)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy jedou Kyle (Matt Dallas) a Declan (Chris Olivero) k zzyx, zastaví na asfaltové cestě. Poté, co Kyle vybíhá do lesa, je ale vidět lesní cesta, načež se opět objevuje asfalt. (klinkos)

Reklama

Reklama