foto

Jake D'Arcy

  • nar. 2.12.1945
    Skotsko, Velká Británie
  • zem. 30.5.2015 (69 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Naše dovolená a jiné pohromy
2002 Taggart: Bouchač (TV film)
2000 Holčičky na zabití
Příběhy upírka Rudolfa
1997 Bumping the Odds (TV film)
1994 Chasing the Deer
Staggered
1989 Justice Game, The (TV film)
1981 Gregory's Girl
1980 Smrt v přímém přenosu
1979 A Sense of Freedom
1974 Haggard Falcon, The (TV film)
The Camerons

TV seriály

2009 Outnumbered (TV seriál)
2002 Still Game (TV seriál)
1999 Psychos (TV seriál)
1996 Mug's Game, A (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1994 Takin' Over the Asylum (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1989 Snakes and Ladders (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
Tutti Frutti (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Záhada Dallmalské ulice (S01E02)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 King's Royal (TV seriál)
1979 Charles Endell, Esq (TV seriál)
Minder (TV seriál)
The Omega Factor (TV seriál)
1978 Huntingtower (TV seriál)
The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
1975 Five Red Herrings (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace