foto

Sabrina Scharf

  • nar. 17.10.1943 (76 let)
    Delphos, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Hunter (TV film)
1969 Bezstarostná jízda
1968 Virgin President, The
1967 Hells Angels on Wheels
Waterhole #3
1966 Vyloupení banky v L. A.

TV seriály

1973 Harry O (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Rajský syndrom (S03E03)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Captain Nice (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky