foto

Holger Schwiers

  • nar. 13.4.1947 (72 let)
    Marburg, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Menschenjagd (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1982 Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1958 Stalo se za bílého dne

TV seriály

2002 Big Ben (TV seriál)
Vrah milenců (S08E01)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt před oltářem (S02E01)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1982 Beim Bund (TV seriál)
1975 Schaurige Geschichten (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky