foto

Ági Szirtes

  • nar. 21.9.1955 (65 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zárójelentés
2019 A Rose in Winter
2018 Lajko - Cikán ve vesmíru
X. - Smazáno ze systému
2017 1945
2015 A fekete bojtár (TV film)
2014 Nem tűntem el - Richter Gedeon története
Vágy, hogy indiánok lehessünk
2013 A galamb papné (TV film)
2012 Pillangó (TV film)
Za zavřenými dveřmi
Én is téged, nagyon
2011 Hangyatérkép (TV film)
Nebeský ptáček (TV film)
2010 Így, ahogy vagytok
2008 A Hortobágy legendája
Márió, a varázsló
Tablo
2007 4x100 (TV film)
Muž z Londýna
2006 A nyugalom (TV film)
2004 Růžový pahorek
Szezon
2003 Az ember, aki nappal aludt
Maďarská krása
Telitalálat
2002 Ének a csodaszarvasról
2000 Nincsen nekem vágyam semmi
Portugál
Rosszfiúk
1999 Hippolyt
1996 Váratlan halál
1995 Sedmý bratříček
1994 A magzat
Az álommenedzser (TV film)
1993 Istenszerelem (TV film)
Nikdy nezemřeme
Nyomkereső
1992 Roncsfilm
1991 Itt a szabadság!
1987 Bánk bán (TV film)
1985 Navrtávač děr
Rafinált bűnösök (TV film)
1984 Misi mókus kalandjai
1983 A piac (TV film)
1982 Kaland a főmettőrrel (TV film)
1981 Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
1980 Gulliver v říši obrů (TV film)
1979 A hallgatás ára (TV film)
Bolondok kvártélya (TV film)
1978 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Tengerre nézö cellák
1977 Katonák (TV film)
Oči jako hvězdy
Počestná noc
1975 Holnap lesz fácán
1974 Több mese egy sorban
1973 Hranice lásky
1967 Agův poklad

TV seriály

2020 Egyszer volt Budán Bödör Gáspár (TV seriál)
2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
2006 Régimódi történet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1999 Családi album (TV seriál)
Családi kör (TV seriál)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Hazudj igazat (S01E12)
A félelem (S01E08)
A bokszkesztyű (S01E06)
další epizody (6)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
Misi mókus kalandjai (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Az úrhatnám polgár (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky