foto

Morgana King

  • nar. 4.6.1930 (88 let)
    Pleasantville, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 A Brooklyn State of Mind
1987 Time to Remember, A
1985 Deadly Intentions (TV film)
1978 Nunzio
1974 Kmotr II
1972 Kmotr

TV seriály

1977 Kmotr (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace