foto

Anne Tirard

  • nar. 5.6.1917
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.8.2003 (86 let)
    Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Devil's Advocate (TV film)
1994 In Your Eye
1990 Čarodějky
1984 The Chain
1982 Oliver Twist (TV film)
Tvrdá fuška
1981 Memoirs of a Survivor
Recluse
1979 Tess
1970 V pravý čas
1969 Mord nach der Oper (TV film)
Tisíc dnů s Annou
1968 Lovci čarodějnic
1967 Frozen Dead, The
1961 First Gentleman, The (TV film)
1960 The Full Treatment
1958 Violent Playground

TV seriály

1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Family Solicitor (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
1959 Sunday's Child (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Money Man, The (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Nathaniel Titlark (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ribos File, The - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace