foto

Karin Anselm

  • nar. 22.1.1940 (80 let)
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2006 Nebe ve tvých očích (TV film)
2001 Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
2000 Rosamunde Pilcher: Čas poznání (TV film)
Weißblaue Geschichten (TV film)
1996 Der Venusmörder (TV film)
Padre papà (TV film)
1994 Totschweigen (TV film)
1993 Das Traumschiff - Indien/Malediven (TV film)
1990 Wohin die Liebe fällt (TV film)
1989 In der Stille ... Mord (TV film)
1988 Místo činu - Pomatenost (TV film)
1987 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
1986 Herschel und die Musik der Sterne (TV film)
Tatort - Aus der Traum (TV film)
1985 Tatort - Der Mord danach (TV film)
1984 Místo činu - Pachatel a oběť (TV film)
1983 Tatort - Peggy hat Angst (TV film)
1982 Frau Jenny Treibel (TV film)
Tatort - Blaßlila Briefe (TV film)
1981 Quartett bei Claudia (TV film)
Tatort - Das Lederherz (TV film)
1979 Direktmandat (TV film)
Tödlicher Ausgang (TV film)
1975 Streng geheim (TV film)
1974 Nie wieder Mary (TV film)
1972 Einfach davonsegeln! (TV film)
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Die Untaten des Fräulein Mikova (TV film)
Mitten in der Nacht (TV film)
No, No Nanette (TV film)
Zum kleinen Glück (TV film)
1970 Abseits (TV film)
Der Polizeiminister 1759-1820 Joseph Fouché (TV film)
1969 Das Vermächtnis (TV film)
Die Tauben (TV film)
Mond über dem Fluß (TV film)
Tartuffe oder Der Betrüger (TV film)
1968 Der Auftrag (TV film)
Die Mühle von Sanssouci (TV film)
Heinrich VIII. und seine Frauen
Sabina Englender (TV film)
1967 Bäume sterben aufrecht (TV film)
Florentiner Hut, Ein (TV film)
Willst Du nicht das Lämmlein hüten? (TV film)
1966 Der Glückstopf (TV film)
Rette sich, wer kann oder Dummheit siegt überall (TV film)
1965 Der Drache (TV film)

TV seriály

2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1997 Pusinka (TV seriál)
Verschollen in Thailand (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Flucht ins Paradies (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Und die Toten lässt man ruhen (E01)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Wartesaal zum kleinen Glück (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1983 Kontakt bitte... (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1976 Block 7 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky