foto

Towje Kleiner

  • nar. 4.4.1948
    Föhrenwald, Německá říše
  • zem. 9.1.2012 (63 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Pumuckl und der blaue Klabauter
1992 Heimatgeschichten - Wenn der Müllmann kommt (TV film)
1988 Dollarfalle, Die
Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
The Shadowed Mind
1987 Viereck, Das (TV film)
1986 Das Schweigen des Dichters
Přezůvky štěstí
Wer einsam ist, der hat es gut weil keiner da, der Ihm was tut (TV film)
Wilhelm Busch (TV film)
1985 Der Schneemann
Koncert pro Alici
1984 Mann wie EVA, Ein
Titanic (TV film)
1983 In Zeiten wie diesen (TV film)
Viadukt
1982 Der Mann auf der Mauer
Tajemný cizinec (TV film)
1981 Der Wasserball von Schildershausen (TV film)
1979 Der Durchdreher
1975 LH 615 - Operation München (TV film)
Wandas Paradies
1974 Krycí název Oděsa
1973 Die Tausenderreportage
1971 Carlos (TV film)
Der Fall Eleni Voulgari (TV film)
Paragraph 218 - Wir haben abgetrieben, Herr Staatsanwalt
Paul Esbeck (TV film)

TV seriály

1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Auch das noch... (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Angelo und Luzy (TV seriál)
Der Sonne entgegen (TV seriál)
Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Místo činu (TV seriál)
Herzjagd (S01E119)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 Hiob (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Geheimtip für Tommy (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zwei Leben (S01E61)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
Kim & Co. (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Weißblaue Turnschuhe (S01E30)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1988 Zur Freiheit (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky