foto

Siegfried Kernen

  • nar. 6.6.1940 (78 let)
    Bandelin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Toilets
2012 Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab (TV film)
2006 Kunstfehler (TV film)
2005 Ein ganz gewöhnlicher Jude
Polizeiruf 110 - Die Prüfung (TV film)
Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)
2003 Die Nacht davor
Im Schatten der Macht (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Tatort - Restrisiko (TV film)
Wut im Bauch (TV film)
1998 Eine Frau mit Pfiff (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Spätschäden (TV film)
1997 Davids Rache (TV film)
Der Weihnachtsmörder (TV film)
Ein Vater sieht rot (TV film)
Napoleon Fritz (TV film)
1996 Tresko (TV film)
Unser Mann: Das Siegel des Todes (TV film)
Zerrissene Herzen (TV film)
1995 Straßen von Berlin - Babuschka, Die (TV film)
1994 Tatort - Herrenboxer (TV film)
1993 Muž pro moji ženu (TV film)
1992 Absurde Mord, Der (TV film)
Geheimakte Lenz (TV film)
Karlakórinn Hekla
1991 Ausgetrickst (TV film)
Lippels Traum
Schwarz Rot Gold - Schmutziges Gold (TV film)
Zapp Zarapp (TV film)
1990 Der Tod zu Basel (TV film)
Tatort - Lauf eines Todes (TV film)
1989 Der Leibwächter (TV film)
Ein Prachtexemplar (TV film)
Geld macht nicht glücklich (TV film)
Staatskanzlei, Die (TV film)
1988 Bombe, Die (TV film)
Das Königsstechen (TV film)
Der Boss aus dem Westen (TV film)
Fifty Fifty
Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
Tatort - Spuk aus der Eiszeit (TV film)
Zápas tygrů (TV film)
1987 Jakub za modrými dveřmi
1986 Der Sommer des Samurai
Didi na plný plyn
Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
1985 Grenzenloses Himmelblau (TV film)
Muž, který zradil (TV film)
Suche Familie - zahle bar (TV film)
1984 Mann ohne Gedächtnis
Tatort - Freiwild (TV film)
Zielscheiben
1983 Der Schnüffler
Frau Juliane Winkler (TV film)
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
Heimkehr nach Deutschland (TV film)
1981 Gute Reise (TV film)
Zuhaus in fremden Betten (TV film)
1980 Herkulespillen (TV film)
Mann von gestern, Ein (TV film)
1979 Treu und Redlichkeit (TV film)
1976 Der Aufregende Fall des Studienrats Adam Juracek (TV film)
1975 Stellenweise Glatteis (TV film)

TV seriály

2012 Hotel 13 (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Fascht e Familie (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Felix und 2x Kuckuck (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Mit Leib und Seele (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Spielergeschichten (TV seriál)
Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Engels & Consorten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)

Host

TV pořady

1992 Wie bitte?! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace