foto

Wolfgang Reichmann

  • nar. 7.1.1932
    Beuthen, Polsko
  • zem. 7.5.1991 (59 let)
    Waltalingen, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Paloma fliegt nicht mehr, La (TV film)
1991 Místo činu - Pedofil (TV film)
1990 Tiché dny v Clichy
1989 Besuch
1987 Second Victory, The
1986 Mord am Pool (TV film)
1985 Gespinst, Das (TV film)
Le Neveu de Beethoven
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
1983 Heinrich Heine - Die zweite Vertreibung aus dem Paradies (TV film)
1980 Ein Guru kommt (TV film)
1979 Nero (TV film)
Woyzeck
1978 Darmošlap
1976 Oblomows Liebe (TV film)
Timon von Athen (TV film)
1975 Der Biberpelz (TV film)
König Heinrich IV. (TV film)
1974 Zerbrochene Krug, Der (TV film)
1973 Gesang im Marmorbad (TV film)
1972 A déšť smyje každou stopu
Deutsche Novelle (TV film)
1971 Die Zeit schreit nach Satire (TV film)
Professor Sound und die Pille - Die unwahrscheinliche Geschichte einer Erfindung (TV film)
Tatort - Exklusiv! (TV film)
1970 Die Herberge (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
1968 Der Meteor (TV film)
Die Entwaffnung (TV film)
Othello (TV film)
Signál k životu
1967 König Ödipus (TV film)
Nathan der Weise (TV film)
1966 Alle mal herhören, auch die, die schwerhören..! (TV film)
Der Zauberer Gottes (TV film)
Der schwarze Freitag (TV film)
Destry reitet wieder (TV film)
Jeptiška
1965 Antigone
Auf hoher See (TV film)
Die Schelme im Paradies (TV film)
1964 Der Mitternachtsmarkt (TV film)
Georges Dandin (TV film)
Hofloge (TV film)
König Richard III (TV film)
Záhadný Hektor
1963 Dantons Tod (TV film)
Den Tod in der Hand (TV film)
Der Hexer (TV film)
Der Sittlichkeitsverbrecher
Die Abrechnung (TV film)
Die kleinste Schau der Welt
Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film)
Warten auf Godot (TV film)
1962 Proces
Seelenwanderung (TV film)
1961 Der Kreidekreis (TV film)
Diesmal muß es Kaviar sein
Duett zu dritt (TV film)
Es muß nicht immer Kaviar sein
Mörderspiel
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
Zu jung für die Liebe?
1960 Division Brandenburg
Můj spolužák
Posvícení
1954 Rosen-Resli

TV seriály

1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Marťanská kronika (TV seriál)
Osídlenci (E02)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1979 Nero (TV film)

Host

TV pořady

1965 Melodien aus Amerika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky