foto

Anna Fischer

  • nar. 18.7.1986 (34 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Anna Fischer je německá herečka narozena 18. července 1986 na území tehdejšího východního Berlína. Od roku 2003 se objevila ve více než 30 televizních a filmových rolích. Anna prožila dětství v berlínské čtvrti Hohenschoenhausen. Její matka vykonávala současně dvě zaměstnání jako učitelka v mateřské škole a také ve firemní sféře.

Hereckou kariéru začala již v roce 1988 co by dítě. Ovšem významný posun znamenala její účast v televizním filmu Zúčtování  z roku 2008. Své herecké vlohy uplatnila v romantické komedii Povinně nezadaný, kde hrála zamilovanou studentku do zpěváka skupiny Berlin Mitte.

Annu Fischer lze považovat za velice sympatickou herečku, která je v Německu velmi populární. Závěrem nezbývá nic jiného než jí popřát růst její herecké popularity nejen v samotném Německu, ale i v celé Evropě.

Lukáš "Lucas87" Polcer

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Bestatterin - Der Tod zahlt alle Schulden (TV film)
Harter Brocken: Der Geheimcode (TV film)
Stenzels Bescherung (TV film)
2018 Entdecke die Mandy in Dir (TV film)
2017 Der König von Berlin (TV film)
Harter Brocken - Der Bankraub (TV film)
Harter Brocken 2: Die Kronzeugin (TV film)
2016 Aufbruch (TV film)
Das letzte Abteil
Die Hochzeit meiner Eltern (TV film)
Rosa: Svatební romance (TV film)
2015 Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
2014 Besser als nix
Frauenherzen (TV film)
Vražda bez důkazů (TV film)
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Stille (TV film)
2012 Heiter bis wolkig
Mrtví a živí
Šestý smysl, třetí oko, druhá tvář (amatérský film)
2010 Masserberg (TV film)
Povinně nezadaný
Wir sind die Nacht
2009 Bloch - Schattenkind (TV film)
Brémští muzikanti (TV film)
Die Rebellin (TV film)
Liebe Mauer
Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
Unter Strom
2008 Ein Job (TV film)
Fleisch ist mein Gemüse
Zúčtování (TV film)
2007 Reife Leistung! (TV film)
Teufelsbraten (TV film)
2006 Tarinoita Euroopasta
2005 Kometen
Liebeskind
Schwarze Erdbeeren
1988 Du boudoir au trottoir

TV seriály

2018 Die Heiland: Wir sind Anwalt (TV seriál)
2017 Beutolomäus und der wahre Weihnachtsmann (TV seriál)
Der schönste Tag des Jahres (E24)
Die letzte Chance (E23)
Die falschen Wünsche (E14)
další epizody (8)
Řeka života (TV seriál)
Geliebte Loire (E04)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
2013 Bella Block (TV seriál)
Angeklagt (E34)
Hundskinder (E33)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Bilanz (S04E11)
2010 Bella Block (TV seriál)
Das schwarze Zimmer (E29)
2009 Bella Block (TV seriál)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (E27)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (E26)
2007 Hilfe! Hochzeit! - Die schlimmste Woche meines Lebens (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Mimo kontrolu (S01E04)
2006 Mein Leben & ich (TV seriál)
Der Date-Doktor (S05E08)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Zinker (S03E09)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Grenzverkehr (S04E14)
2002 Bloch (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die B-Klasse - Pioniere der letzten Stunde (studentský film) - vyp.

Divadelní záznam

2005 Moisasurs Zauberfluch (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Kölner Sommer Treff (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky