foto

Rudolf Christoph

  • nar. 1923
  • zem. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Polizeiruf 110 - Der Rettungsschwimmer (TV film)
1981 Die Gäste der Mathilde Lautenschläger (TV film)
Feuerdrachen (TV film)
Příběh ze života Roberta Kocha (TV film)
1980 Kmotříček smrt (TV film)
1979 Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
1976 Abschied von Gabriele (TV film)
Schließt mir nicht die Augen (TV film)
1975 Fernsehpitaval - Zum Beispiel Flick (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
Polizeiruf 110 - Heiße Münzen (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1974 Der Nackte Mann auf dem Sportplatz
Fürstenkind und Bauernjunge (TV film)
1973 Attentäter (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
1970 Fernsehpitaval - Sprechen Sie zur Sache, Angeklagte (TV film)
1968 Alchimisten (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
König Karl (TV film)
Tage im Januar (TV film)
Tulpen und hohe Kiefern (TV film)
Verhör im Gymnasium (TV film)
1967 Brot und Rosen
Die Partner (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
Kater Lampe (TV film)
Zwanzig Zahnbürsten (TV film)
1966 Die Rebellion des Patrick Wright (TV film)
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
1964 Ritualmord in Ungarn (TV film)
Sozialaristokraten (TV film)
1963 Der Neue - Teil 1 (TV film)
Döring sagt, wie's ist (TV film)
Mordaffäre Molitor (TV film)
Nyní i v hodinu mé smrti
1962 Das Stacheltier - Campingflaschen
Die Hose (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
Die neue Losung (TV film)
1961 Die unbekannte Größe (TV film)
Kater Lampe (TV film)
1960 Blaulicht - Das perfekte Alibi (TV film)
Klamné iluze
Silvesterpunsch
1959 Das Stacheltier - Ballmanns Steckenpferd
Prozess Parisius (TV film)
Zboží pro Katalánii
1958 Abgeordneter Willy Jung (TV film)
1957 Berlín - rozdělené město
Sheriff Teddy
1956 Falešná karta
Thomas Müntzer

TV seriály

1979 Mladá léta Karla Marxe (TV seriál)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Haus am Meer (E60)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1973 Eva a Adam (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Fall Valentin Erbsand (E19)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Automarder (E09)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Tajné komando Bumerang (TV seriál)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1957 Gefährliche Wahrheit (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky