foto

Lee Miller

  • nar. 18.5.1917 (103 let)
    Coatbridge, North Lanarkshire, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Defense Rests: A Tribute to Raymond Burr, The (TV film)
1985 Perry Mason se vrací (TV film)
1970 Kellyho hrdinové
1964 Pro hrst dolarů
1956 Beyond a Reasonable Doubt
Muž, který věděl příliš mnoho
Please Murder Me
Probuzená zkáza
1955 Dvorní šašek
Strategic Air Command
1954 Gorilla at Large
Mosty na Toko-Ri
1953 Dobyvatelé sedmi moří
Fort Algiers
Off Limits
Pony Express
Tarzan and the She-Devil
The Caddy
1952 Atomové město
Bonzo Goes to College
Můj syn John
1951 Chicago Calling
Detektivní příběh
Eso v rukávu
Meet Danny Wilson
Místo na výsluní
Rhubarb
The Mating Season
1950 Experiment Alcatraz
My Friend Irma Goes West
Prokletí nepláčou
Sunset Blvd.
Union Station
1948 Johanka z Arcu
Moonrise
The Babe Ruth Story
Velké hodiny

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Flighty Father (S03E26)
The Case of the Irate Inventor (S03E25)
The Case of the Madcap Modiste (S03E22)
další epizody (7)
1959 The Untouchables (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Lucky Legs (S03E10)
The Case of the Artful Dodger (S03E09)
The Case of the Golden Fraud (S03E07)
další epizody (13)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Jilted Jockey (S02E08)
The Case of the Buried Clock (S02E06)
The Case of the Curious Bride (S02E05)
další epizody (12)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Moth-Eaten Mink (S01E13)
The Case of the Runaway Corpse (S01E10)
The Case of the Vagabond Vixen (S01E09)
další epizody (5)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky