foto

Dan Whifler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Tomboy (TV film)
2017 Can't Buy My Love (TV film)
Láska na víně (TV film)
2016 Change of Heart (TV film)
Doktorka k nakousnutí (TV film)
Krůček ke štěstí (TV film)
Sisters of the Groom (TV film)
2015 Slečna na hlídání (TV film)
Správná holka (TV film)
Win, Lose or Love (TV film)
Žít podle svého (TV film)
2014 Nepsaná romance (TV film)
On Paper (TV film)
Proroctví lásky (TV film)
Sweet Surrender (TV film)
Touched (TV film)
2013 Friend Request (TV film)
Reading Writing & Romance (TV film)
Second Chances (TV film)
This Magic Moment (TV film)
2012 Cupid (TV film)
Dortíková mise (TV film)
Jahodové léto (TV film)
Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
The Seven Year Hitch (TV film)
Vdaná nevěsta (TV film)
2011 Accidentally in Love (TV film)
Keeping Up with the Randalls (TV film)
Tajemná dívka (TV film)
Vánoční průvod (TV film)
2010 Backyard Wedding (TV film)
Dad's Home (TV film)
Farewell Mr. Kringle (TV film)
Nikdy se nevzdávej (TV film)
Příběh vojáka (TV film)
2009 Ledové snění (TV film)
Čisté víno (TV film)
2008 Expert na vraždu: Záhada zamčené místnosti (TV film)
Hledá se chůva (TV film)
Ruka mrtvého muže (TV film)
Spike
The Cook
The Uninvited
Černá vdova (TV film)
Žízeň po krvi (TV film)
2005 Deadly End
2002 Hidden Agenda
2000 Goodbye, Casanova
1999 Bytový komplex (TV film)
Glass Jar, The
Poslední muž na planetě Země (TV film)
1998 Peklo (TV film)
1995 Kopanec a křik

TV seriály

2002 Syn pláže (TV seriál)
Bad News, Mr. Johnson (S03E14)
Jailhouse Notch: Part 2 (S03E13)
Taco Lips Now: Part 1 (S03E12)
další epizody (14)
2001 Syn pláže (TV seriál)
Booger Nights (S02E15)
Area 69 (S02E14)
Grand Prix (S02E13)
další epizody (15)
2000 Syn pláže (TV seriál)
Mario Putzo's 'The Last Dong' (S01E13)
Attack of the Cocktopuss (S01E12)
A Star Is Boned (S01E11)
další epizody (13)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky