Reklama

Reklama

Syn pláže

(seriál)
  • Česko Pobřežní lýtka (více)
USA, (2000–2002), 15 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Jaime Bergman, Roland Kickinger, Leila Arcieri, Kimberly Oja, Timothy Stack, Lisa Banes, Amy Weber, Corey Feldman, Tracy Dali, Simon Helberg, Jenna Lewis (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Ještě větší ňadra, ještě větší svaly, ještě menší mozky než Pobřežní hlídka nabídne parodie Pobřežní lýtka.
Kdo to tu zmatkuje ve žlutých plavkách? Záchranářský tým SPF 30, který má sílu slunečního ochranného faktoru číslo 30!
Možná vám dnes připadá jako parodie už sama slavná předloha sitcomu - The Beach neboli Pobřežní hlídka, ale nenechte se mýlit, to je slabota! Nenávidíte Pobřežní hlídku? Milujete Pobřežní hlídku? Tak si nenechte ujít sitcom Son of the Beach neboli Pobřežní lýtka, protože to si teprve užijete.
Trávili jste dětství u Pobřežní hlídky a David Hasselhoff a Pamela Anderson ve vás rozechvívají něžné vzpomínky na sladké chvíle před telkou? Dobře, zamáčkněte nostalgickou slzičku a těšte se na slzy smíchu, byť poněkud svatokrádežného. Myslíte si, že nic legračnějšího než Davidovy zpomaleně rozpohybované mocné plece při běhu se sirupově sladkým hudebním doprovodem už ani nemůže být? Omyl, to jste ještě neviděli jeho karikaturu, tvarohovitého Notche Johnsona, jak se natřásá na pláži v tangách. Protože Notch je rozhodně cool! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (165)

jericho001 

všechny recenze uživatele

Parodie na Baywatch se ohromně podařila.Dříve ji dávala Nova pod názvem Syn pláže a Notche,toho brutálního tvarohovýho plavčíka daboval Pavel Soukup.Poté ji začala vysílat Prima Cool kde byl sice jiný dabing,ale to mi vůbec nevadilo.Hlavní hrdinky jsou opravdu hezké a obzvlášť na Jaime Bergman je nádherný pohled,Roland Kickinger jako nabušenej německej borec taky nemá chybu.Ale největší hvězda je bezpochyby Timothy Stack jako Notch.Tenhle seroš je opravdu dost trhlej,místami trošku trapnější ale to nevadí.Já se bavil od prvního až do posledního dílu.Breky-breky:D ()

NikoKovac odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohleto je saigon extra union. Jak asi může vypadat parodie na něco tak otřesného, jako je Pobřežní hlídka? Jediné, co tady stojí za koukání, je ta Jamaica nebo jak se jmenuje, ale ani ta to nevytáhne. Už ten originální název Son of the Beach (nebo Bitch?) napovídá, co tohle bude za slátaninu. Ohodnotil bych to jako americký Kameňák, takže jednoznačný odpad! ()

Reklama

bernau84 

všechny recenze uživatele

chyťte super vlnu! já se vážně bavil! takto originální seriál se vidí jednou za deset let! škoda že to dávali v neuvěřitelnejch časech pozdě večer... Noč Džonsn je fakt kus...a čip rommel je skutečně odporný... líbily se mi i slečny jsou k nakousnutí a rád bych se jima nechal zachránit- je dobře že neparodovali krásky za hnusky ()

Phillippus 

všechny recenze uživatele

Nádherná paródia nielen na Baywatch. Systematické zosmiešňovanie klasík ako Exorcista (The Sexorcist) alebo Day of the Jackall (Day of the Jackass) na dennom poriadku. Veľmi vtipné rubriky (záverečné ponaučenie- Oh, hi teens, Notch Johnson´s here; odporúčanie po titulkách). Veľmi perverzné narážky (Attack of the CockToPuss, Lickma Bevers, Suckma Cocks). A sranda ako blázen. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Škoda. Paródie mám veľmi rada ale treba k ním pristupovať naozaj citlivo. Hrozí totižto, že človek skĺzne do primitivizmu a tu sa to stalo. Plusom je že herci vedia v čom hrajú, neberú sa vážne a proste parodujú, ale scenáristi sa vyžívajú vo fekalitách a nechutnostiach. Na druhej strane Tim Stack je nezabudnuteľný. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama