foto

Barry Russo

  • nar. 3.5.1925
    Newton, Massachusetts, USA
  • zem. 13.12.2003 (78 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Podivná spravedlnost
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
Šéf je mrtvý
1972 Man on a String (TV film)
Man, The (TV film)
1971 Longstreet (TV film)
1969 Tichá dohoda
1968 The Split
1962 Jdi za svým snem
1961 Crimebusters, The - a.z.
1960 Pay or Die
Zangarova zbraň (TV film) - a.z.
1959 Al Capone
Never Steal Anything Small
1957 20 milionů mil od Země

TV seriály

1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 My Friend Tony (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Young Marrieds, The (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál) - a.z.
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace