foto

Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir

  • nar. 2.7.1969 (51 let)
    Reykjavík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hvernig á að vera Klassa Drusla
2019 Eden
Gullregn
2018 Vargur
2005 Beowulf: Král barbarů
2002 Litla lirfan ljóta
2000 Ikingut
1998 Áramótaskaup 1998 (TV film)
1997 Perlur og svín

TV seriály

2018 Mravy (TV seriál)
2017 Fangar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Stella Blómkvist (TV seriál)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
1994 Sigla himinfley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky