foto

Aristarch Veněs

  • nar. 4.10.1989 (29 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Za hranou možností
2017 Grafomanija
Maximalnyj udar
2016 Pjatnica
2014 Korporativ
Sex, kofe, sigarety
2013 12 měsíců
2010 Odnoklassniki
2002 Žizň zabavami polna

TV seriály

2018 Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2016 Pervokursnica (TV seriál)
2015 Zakon kamennych džunglej 1 (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Papiny dočki (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Klub brošennych žen (S03E06)
Operacija "Zona" (S03E05)
Otpusk v prošloje (S03E04)
další epizody (5)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Korporacija (S02E05)
Embargo na ženščin (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace