foto

Jurij Čursin

  • nar. 11.3.1980 (39 let)
    Priozersk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hosté
Milenky
2018 Za hranou možností
2017 Chit
2016 Mafija
2013 Tři mušketýři
2010 Gluchar v kino
2009 Korotkoje zamykanije
Poceluj krevetky
2007 Tretij lišnij
2006 V roli oběti

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
Němezida (TV seriál)
Volšebnik (TV seriál)
2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Mjatěž (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
2016 Stěpnyje volki (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
Schvatka (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
2012 Kremeň (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
2010 Chimik (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Iz plamja i sveta (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Něudača Puaro (TV seriál)
2001 Vorovka (TV seriál)

Dokumentární

2012 1812-j. Otěčestvennaja. Velikaja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky