foto

Jean Reney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 L'Affaire Seznec (TV film)
1991 Carnassiers, Les (TV film)
1989 Dva
1983 Na příkaz krále (TV film)
1982 Probuď se špione
Rêve d'Icare, Le (TV film)
1981 Raspail ou La passion de la république (TV film)
Vzhůru do boje!
1980 Comment passer son permis de conduire
Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Policejní inspektorka
Traque, La (TV film)
1979 Huba toho druhého
Paní Sourdisová (TV film)
1978 Ne pleure pas
1976 Hippopotamours, L'
1974 Beau-François (TV film)
1972 Albert Einstein (TV film)
1970 Un condé

TV seriály

1984 Péchés originaux (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Paul Gauguin (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Poklad na ostrově (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace