foto

Jon Laurimore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2000 Podvod (TV film)
1994 Requiem Apache (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1986 Čtvrté patro (TV film)
1985 Operation Julie (TV film)
1984 Ying lun pi pa
1981 Strike: The Birth of Solidarity (TV film)
1979 Julius Caesar (TV film)
1977 Stigma (TV film)
1976 Journey Through the Black Sun (TV film)
1971 Die Screaming, Marianne
1970 A Touch of the Other
Deep End
1967 The Violent Enemy

TV seriály

2008 Wallander (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Tales of Mystery and Imagination (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1987 A Killing on the Exchange (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Hideaway (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Smuggler (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
Rock Follies (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Black Sun (S01E10)
1974 Churchill's People (TV seriál)
My Old Man (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Les Misérables (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál) - herec, a.z.
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace