foto

Dorothea Phillips

  • nar. 1928
    Penygraig, Rhondda, Glamorgan, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 102 dalmatinů
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1993 Century
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
1986 Duet pro jednoho
Hra na vraždu (TV film)
Little Match Girl, The (TV film)
Strašidlo Cantervillské (TV film)
1985 Lace II (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
Zelené obilí (TV film)
1974 Commuter Husbands
1972 Pod Mléčným lesem
1970 Carry On Loving
1961 The Lamp in Assassin Mews

TV seriály

1999 Home Farm Twins (TV seriál)
1995 Agony Again (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Mr. Majeika (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Valentine Park (TV seriál)
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Jana Eyreová (TV seriál)
Now and Then (TV seriál)
One Summer (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Soft Touch, A (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Doctor on the Go (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Alexander the Greatest (TV seriál)
Coppers End (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Shadows of Fear (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 Sexton Blake (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace