foto

Jolana Maurerová-Zelinková

  • nar. 18.4.1959 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Romance o vodníkovi (TV film)
Zkouška kvality (TV film)
1988 Lék pod kůži (TV film)
Most pro Kláru (TV film)
Temná aréna (TV film)
1987 Loď (TV film)
Večeře ve studeném domě (TV film)
1986 Španělská paradentóza (TV film)
1984 Co je vám, doktore?
1981 Medailónek (TV film)

TV seriály

1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Přepadení (E05)
1986 Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 1 (E01)

Divadelní záznam

1988 Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky