foto

Dady Brieva

  • nar. 5.3.1957 (62 let)
    Villa María Selva, Santa Fe, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 4x4
2016 Vážený občan
2007 Más que un hombre
1992 Siempre es difícil volver a casa

TV seriály

2014 Guapas (TV seriál)
2011 El puntero (TV seriál)
Únicos, Los (TV seriál)
2004 Secretos de papá, Los (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2001 Sodero de mi vida, El (TV seriál)
1999 Argentina de Tato, La (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Más que un hombre

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Más que un hombre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace