Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ulici v typické čtvrti Buenos je zaparkováno luxusní SUV. Dovnitř se vloupá muž, který hodlá ukrást vše, co mu přijde pod ruku, ale když se pokusí dostat ven, dveře i okna auta se zamknou jako v opevněném bunkru. Ocitá se v naprosto zoufalé situaci – je v pasti. Kdosi pak přijde vůz zvenku zkontrolovat a vypadá to, že má plán. (Cinemax)

(více)

Recenze (45)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ale ako perfektne to začína. Vôbec som nevedel, čo sa bude diať, resp. čo sa vôbec deje. Čím ale ďalej to ide, tým viac je to kritika spoločnosti na pozadí ľudskej tragédie, neschopnosti zvrátiť svoj osud a tak započať osobnú pomstu svetu. Títo hispánci vedia prísť pravidelne s niečim neokukaným, zaujímavým a schopným. 3 z 5 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že v Argentině je takový problém bezpečnost na ulicích. 1) Téma je vhodné pro povídku či krátký film. Po první půlhodině jsem si už neuměl představit, co dalšího by se mohlo stát. A pravda, už se téměř nic nového nestalo._____ 5) Za zmínku stojí i pěkný 29letý argentinský herec a zpěvák Peter Lanzani (Ciro zavřený v autě)._____ 2) Spoiler. Pachatel se potýkal se třemi problémy: nedostatkem vody, zraněním a vlastní malou psychickou odolností. Nedostatek jídla je marginální, ať už si to panikařící Ciro uvědomuje anebo ne._____ 3) Spoiler. Nakonec šmejd přežil. Společenský apel je výmluvný. Jediný, kdo s obecnou kriminalitou něco dělá, je ten, kdo nemá co ztratit._____ 4) Srovnání s Telefonní budkou není na místě. Budka byl čistý kriminální thriller, zatímco zde se pod thrillerovým kabátkem ukrývá syrové sociální drama. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek se vloupá do suv má nakradeno a chce odejít akorát to nejde. Tak zjistí, že to  tam na něho jakýsi  gynekolog nastražil a nechce ho z tama pustit snaží se z tama dostat a to je celý film. Líbil se mě konec bohužel to rozuzlení ,aby chlápek co zabil 3 lidi a nepoučil se vyšel s ´´čistým,, štítem na úkor chlápka co nezabil nikoho je špatné. Jinak Argentina má podobně neschopné fízly jak u nás. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to moc nebavilo, osud šmejda v autě mně byl lhostejný a jediný co jsem oceňoval byl nápad jak s mála dělat hodně, ovšem v poslední třetině to nabralo výborný směr, perfketně mířená kritika řešení kriminality i sociálního postavení lidí. Konec bych udělal úplně jinak, ale hold Argentina není ani Francie ani Německo a už vůbec ne Polsko ovšem i tak spokojenost. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý originální Survival thriller z Argentíny! Příběh se zaměřuje na zloděje, který se vloupá do auta, ovšem to byla jeho největší chyba v životě. Auto má vysoce zabezpečený securitní systém a zkrátka se z něj nejde dostat ven. Argentínci hezky pracují s atmosférou a napětím na tak malém prostoru 4x4 a hlavní antihrdina tam zažívá celkem nepěkné chvíle, kor když majitel k němu promlouvá skrz rádio a film je díky tomu zajímavější. Finále je nečekané a správně napínavé. Fajn krátká jednohubka. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Klimatizace ve voze nemůže být zapnutá, pokud neběží motor. (Jardismo)

Reklama

Reklama