foto

Michael Ruscio

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Red Zone (TV film)
2009 Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
2007 Malý zrádce
2006 Úkladná vražda
2005 Ruby's Tuesday
2000 Fortunate Son (TV film)
Trixie
1998 Nothing Sacred (TV film)
1997 Kočovník
Panna nebo orel
1996 Edie & Pen
1995 Boy Called Hate, A
1993 Twenty Bucks
1992 Equinox - den zúčtování
1990 Je to v háji
1989 Zadar! Cow from Hell

TV seriály

2016 Berlínská mise (TV seriál)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Ztracená archa (TV seriál)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Od A k B a zase zpátky (S04E06)
2013 Banshee (TV seriál)
Rudá vdova (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na životě nezáleží (S06E09)
Slunce (S06E02)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Znovu se sejdeme (S05E04)
Čas pro jakoukoli změnu (S05E01)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Jsem naživu a v jednom ohni (S04E04)
Není tam (S04E01)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Krysa v dohledu (S03E10)
Tvrdý dopad (S03E07)
Devět zločinů (S03E04)
další epizody (4)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Opět povstanu (S02E09)
První výlet (S02E04)
Nic než krev (S02E01)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Nechci to slyšet (S01E10)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
další epizody (8)
V odborné péči (TV seriál)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Přísun, krok (S04E17)
2006 Dexter (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
Pouť (S06E09)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2005 Medium (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni čekají (S05E12)
Síla přírody (S05E09)
Mír v duši (S05E06)
další epizody (4)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Druhý příchod legendy (S01E17)
Chlapec v krabici (S01E14)
Ofelie (S01E11)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Mnutí klásků (S04E09)
Hrůza útočí doma (S04E06)
další epizody (4)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pocity viny (S01E09)
Babočkové odlétají (S01E08)
Běžec (S01E05)
další epizody (4)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mrzí mě to, odpusť (S03E13)
Všichni odcházejí (S03E10)
Místo a čas (S03E07)
další epizody (5)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Naposled (S02E13)
Tajemství (S02E10)
Zpátky do zahrady (S02E07)
další epizody (5)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soukromý život (S01E12)
Cesta (S01E11)
Pokoj (S01E06)
další epizody (4)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Bolest mizí (S06E05)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na začátku (S05E07)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Studený šedý rozbřesk (S04E07)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Propusť mě (S02E07)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Živote je příliš krátký (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace